Täytetty L’Uomu Nokka

Tarvitset

  • 1 kokonainen luomubroileri (noin 1,5 kg)
  • 3 dl kanalientä
  • Täyte:
  • 5 pekonin siivua silputtuna
  • 100 g kuivattuja aprikooseja pieneksi paloiteltuna
  • 50 g hasselpähkinöitä karkeana rouheena
  • tuoreita yrttejä
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Pyyhi broileri kuivaksi, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Valmista täyte, paista pekoni ja lisää loput täytteen ainekset, sekoita hyvin.
  • Paistakananpoikaan pannulla nopeasti kaunis pinta.
  • Laita täyte vatsaonteloon, siirrä uunivuokaan ja kaada kuuma kanaliemi vuokaan.
  • Paista 180 asteessa kunnes broileri on täysin kypsää.

Resepti Kaisa Sillanpää
Ruokablogi: Tuulikummun keittiössä
 

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet