6 annosta
- 6 kpl Rottinkirintaa siipiluulla
- suolaa myllystä
- 1,5 tl currya
- 1-1,5 tl jauhettua mustapippuria
- 1,5-2 rkl voita
- Persimoni-aurakastike
- 200 g kypsää persimonia kuutioituna (kuorittuna)
- 150 g aurajuustoa muruna
- 100 g purjoa ohuina renkaina
- 0,5 tl currya
- 3,5 dl vettä
- 1 rkl kanafondia (touch&taste)
- 0,75 tl jauhettua mustapippuria
- 0,5 dl ruokakermaa 15%
- 2 rkl vaalea suurustetta
- 0,5-1 tl sitruunamehua
- (suolaa)
- 0,5 dl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl voita
Valmista tällä välin kastike.
Resepti Anne Kiuru
L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.
myynti@luomunokka.fi
L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.