Paistettua Rottinkirintaa persimoni-aurakastikkeen kera

6 annosta

Tarvitset

  • 6 kpl Rottinkirintaa siipiluulla
  • suolaa myllystä
  • 1,5 tl currya
  • 1-1,5 tl jauhettua mustapippuria
  • 1,5-2 rkl voita
  • Persimoni-aurakastike
  • 200 g kypsää persimonia kuutioituna (kuorittuna)
  • 150 g aurajuustoa muruna
  • 100 g purjoa ohuina renkaina
  • 0,5 tl currya
  • 3,5 dl vettä
  • 1 rkl kanafondia (touch&taste)
  • 0,75 tl jauhettua mustapippuria
  • 0,5 dl ruokakermaa 15%
  • 2 rkl vaalea suurustetta
  • 0,5-1 tl sitruunamehua
  • (suolaa)
  • 0,5 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 rkl voita

Valmistus

  • Mausta jääkaappikylmät luomubroilerinrinnat kevyesti suolalla sekä currylla ja pippurilla.
  • Anna broilerien maustua ja lämmetä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
  • Ota broilereihin pannulla kaunis väri voissa paistaen, noin 5 minuuttia/ puoli.
  • Jatkokypsennä vielä uunissa 150 asteessa 15-20 minuuttia.

Valmista tällä välin kastike.

  • Kuullota purjo voissa, lisää curry. Kääntele hetki. Lisää vesi, fondi sekä pippuri.
  • Keitä hiljalleen kannen alla 10-15 minuuttia.
  • Lisää aura, kuutioidut persimonit sekä ruokakerma.
  • Keitä hiljalleen 3-4 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja hedelmät kuumentuneet.
  • Lisää suuruste ja keitä vielä 1 minuutti.
  • Lisää vielä sitruunanmehu. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  • Viimeistele kastike hienonnetulla persijalla.
  • Tarjoa esim. kvinoan kera

Resepti Anne Kiuru

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet