Paistettua Rottinkirintaa ja linssi-papusalaatti

Annoksia 4, valmistusaika n. 30 min.

Tarvitset

  • 4 kpl Rottinkirintaa siipiluulla
  • 1 rkl voita
  • suolaa
  • mustapippuria jauhettuna
  • 3 kpl punasipulia
  • 3 rkl voita
  • 1 dl punaisia linssejä
  • 1 dl vihreitä linssejä
  • 200 g vihreitä papuja
  • 2 dl punaisia papuja (säilykkeenä)
  • 2 dl valkoviiniä tai kanalientä

Valmistus

Kuori ja hienonna sipulit. Laita voi kattilaan ja kuullota sipuli siinä. Lisää linssit ja viini. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Paista luomubroilerinrinnat pannulla voissa kauniin ruskeiksi molemmin puolin, yhteensä n. 10 min. Mausta ja kypsennä 150 °C uunissa vielä noin 15-20 minuuttia. Lisää linsseihin tarvittaessa nestettä.

Kun linssit ovat lähes kypsiä lisää n. 3 cm:n pätkiksi leikatut vihreät pavut ja valutetut punaiset pavut kattilaan. Jos käytät tuoreita papuja, keitä ne ensin kypsiksi, mutta jos pavut ovat pakastettuja, ne voi lisätä kattilaan suoraan. Keitä muutama minuutti ja mausta. Aseta pavut ja linssit lautasille ja broilerinrintafileet päälle.

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet