Annos neljälle hengelle, kypsymisaika noin 30 minuuttia.
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori porkkanat. Perunoita ei tarvitse kuoria kun peset ne hyvin. Paloittele kasvikset. Laita ensin porkkanat ja perunat uunipellille ja pirskottele niiden päälle öljyä, mausta pippurilla, suolalla ja timjamilla. Laita porkkanat ja perunat uuniin.
Paista broilerin koipireisipalat paistinpannulla kauniin ruskeiksi. Kun porkkanat ja perunat ovat olleet uunissa 15 minuuttia ota pelti uunista. Kääntele kasviksia ja lisää mukaan paprikapalat, purjopalat ja broilerit. Laita pelti takaisin uuniin vielä noin 15 minuutiksi.
Valmista tällä välin jogurttikastike, sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kokeile kasvisten ja broilerin kypsyyttä terävällä veitsellä, kun kasvikset tuntuvat sopivan kypsiltä ja broilerin lihasneste on kirkasta on ateria valmis tarjottavaksi.
Reseptin on luonut Kaisa Sillanpää
L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.
myynti@luomunokka.fi
L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.