Luomubroileripyttipannu säilykkeestä

Annoksia 4, valmistusaika 45min.

Tarvitset

  • 400 g luomubroilerin täyssäilyke (400g purkki)
  • 600 g kiinteää perunaa
  • 200 g punasilpulia
  • 4 kpl kananmunia
  • voita
  • Mausteet:
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria

Valmistus

Kuori perunat ja sipulit. Leikkaa sipulit puoliksi ja viipaleiksi. Kuutioi perunat ja säilykeliha. Ruskista sipuli voissa ja laita uunivuokaan. Ruskista broilerinlihakuutiot voissa ja laita uunivuokaan. Ruskista perunakuutiot voissa ja laita uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita. Laita pyttipannu 175c uuniin puoleksi tunniksi. Koristele persiljasilpulla ja tarjoa raa’an kananmunankeltuaisen kanssa.

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet