Annoksia 4, valmistusaika n. 40 min.
Paista pekonit pannulla rapeiksi ja valuta talouspaperin päällä. Paista sen jälkeen samalla pannulla broilerinrintafileet. Mausta rinnat suolalla ja pippurilla. Voit loppukypsentää rinnat uunissa 150°C 15-20 minuuttia ja jäähdyttää ne tämän jälkeen. Leikkaa broilerinliha viipaleiksi. Viipaloi tomaatit. Leikkaa leivistä pois tumma reuna ja paahda leivät.
Voitele ensimmäiset neljä leipää ja laita niille salaatinlehtiä, viipaloitua broilerinrintafileetä, hieman majoneesia, tomaattiviipaleita, majoneesia ja kaksi pekoniviipaletta kuhunkin leipään. Voitele seuraavat neljä leipäviipaletta ja aseta ne edellisten päälle. Päällystä kerros kuten aiempikin. Laita lopuksi kolmannet leivät päälle ja pistä oliivit cocktailtikkujen avulla niiden kahteen kulmaan. Leikkaa leivät halki kulmittain ja tarjoa esim. perunalastujen tai ranskanperunoiden kera.
L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.
myynti@luomunokka.fi
L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.