Broileripaella

Tarvitset

  • noin 500 g ”Juhlasuikaleita” luomubroilerin rintafileesuikaleita
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 iso paprika
  • 2 rkl jalapenoja silputtuna
  • noin 7 dl kanalientä
  • 4 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 2 tl kurkumaa
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 200 g herneitä
  • 200 g maissia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa maun mukaan
  • 300 g katkarapuja

Valmistus

  • Silppua sipuli, hienonna valkosipulinkynnet ja jalapenot.
  • Suikaloi paprika.
  • Ruskista broilerit pannulla, lisää sipulisilppu ja valkosipulinkynnet.
  • Kuullota vielä paprikasuikaleet ja lisää jalapenot.
  • Laita isoon kattilaan kanaliemi ja riisi, keitä riisi lähes kypsäksi.
  • Mausta riisi kurkumalla ja lisää tomaattimurska.
  • Lisää kattilaan paistetut broilerit, sipulit ja paprikat.
  • Lisää mukaan vielä herneet ja maissi.
  • Lisää vähän nestettä tarvittaessa.
  • Keitä hetki hiljalleen kunnes riisi on kypsää.
  • Mausta mustapippurilla ja lisää suolaa maun mukaan.
  • Lisää lopuksi katkaravut ja kuumenna, mutta älä keitä etteivät katkaravut muutu sitkeiksi.

Reseptin on meille luonut Kaisa Sillanpää

Jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

Ota yhteyttä

Seuraa meitä

an-img-01

Luomunokan jälleenmyyjät

L’uomu Nokkaa on saatavilla Prismoista ja suurimmista S‑Marketeista kautta maan, sekä hyvin varustetuista K-kaupoista.

K-Citymarket
K-Market
K-Supermarket
Poronlihan Erikoisliike Heinonen
Laivurin Valinta
Evästeet